Geniet van de winter en beleef avonturen in de sneeuw.

Natuur en uitstapjes naar het betoverende winterlandschap, verweven met de schittering van witte sneeuwvlokken. De wintermaanden zijn vol onvergelijkbare natuurlandschappen met rotsachtige hoeken en besneeuwde heuvels.

Broumovske Steny

Broumovske Steny is prachtig in de winter en de meeste toeristische paden zijn met enige voorzichtigheid begaanbaar. De ijzige ochtenden, wanneer de nevels rond de Broumov-vallei rollen, zijn onvergetelijk.

In de winter, als er voldoende sneeuw ligt, kan je sneeuwschoenen gebruiken. Broumovdal, of langs de hellingen van Police nad Metují.
Maar het gebied rond Machov, op de grens tussen de Rotsen van Broumov en het Poolse Tafelgebergte, is een waar paradijs voor langlaufers.

Image
Adrspach Skaly

De Adrspach Skaly zijn ook in de winter toegankelijk. Of je in zijn geheel door de rotsen kunt wandelen, of alleen door het oudste gedeelte, hangt alleen af van het weer.

Bedekt met sneeuw zien de rotsen er opeens heel anders uit, en is het letterlijk dromerig om er doorheen te lopen. De watervallen zijn verborgen in het ijs, de rotsen zijn berijpt en bedekt met dekens van sneeuw, alsof ze door een tovenaar zijn betoverd.

Image
Teplické skály

Het hele wandelpad door de Teplické skály is ook toegankelijk in de winter. Na hevige sneeuwval kan het een avontuur zijn, maar op gewone winterdagen is het pad toegankelijk.

Je kan de tocht naar de Teplice rotsen wat langer maken en de hoogste top van de Adršpach-Teplice rotsen - Čáp - beklimmen. Op de top bevindt zich een uitkijktoren met een prachtig panoramisch uitzicht van het Reuzengebergte tot het Adelaarsgebergte.

Image

Copyright © 2024 : Tsjechië4u2 / R&B Facility s.r.o.